Käytiin jälleen reenaamassa, yllättäin Hannun ja Arjan luona. Kunnon toikoilu tokoilu on paussilla, nyt on ideana vahvistaa vietti vireyttä ja sitten kun se on ok ni yhdistetään kunnon toko siihen jotta tyssi jaksaa ja kestää tehdä palkan eteen koska se patukka on intohimo.Kieli ulkona

Ekalla kerralla tehtiin seuraamista, koitetaan saada siihen vähän tiiviyttä. Sitä tehtiin, omalla hihnalla, omalla hihnalla ja Hannu samassa pannassa liinan kans ja ilman hihnaa. Ekassa hapuiltiin, toisessa hieman haettiin oikeaa, apujen kera ja kolmannella toimittii Silmänisku Oppi meni siis perille.. Niin mammalle kun koirallekkin.

Toisella kenttä kerralla tehtiin pelkästään vietin nostoa, neiti yllätti taas Mamman oikein kunnolla, voin vaan olla ylpeä.. Ehkä meillä on se vietti tulevaisuus tunnelin päässä, miulla senkun tunne vahvistuu että tää on Marthan juttu, harmi kun oon itte joskus sen tappanu enkä vahvistanu ni joutuu neitoa hieman nyt rohkasemaan, mutta aika parantaa "haavat", niinhän sitä sanotaan..

1238703017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos siis Hannulle ja Arjalle reeneistä ja Leenalle kuvista.

 

-Heli-