Perjantaina käytiin ottaa tokoa ja hieman viettiä.. Tokon lisäks tehtiin pientä patouttamista.. Valittamista ei reeneissä ollu, tyttö teki KILTISTI kaiken mitä pyysi.. Kyllä näkee että ollaan löydetty se meidän juttu.. Jes Nauru 

Käytiin Koirahierojalla, keskiviikkosen koiven noston takia..Koira on juntturassa varmaan uuden rankemman reenin ansiosta ja aika tiuhasta reissaammisesta ja kisaamisesta. Mutta mtn hälyttävää ei.. nyt hierotaan jokusen kerran ja kattellaan muuttuuko liikkeet yms..

Lauantaina nokka kohti lpr... Kummin luona maatilalla oli kuraa, kuraa ja muta velliä..ei paljoa merkkiä näkyny to iltasesta pesusta, mutta ei otettu ressiä..koirilla oli kivaa ja Mape tutustu heppoihin.. eka hieman jänskätti mutta loppu hyvin kaikki hyvin.
Sunnuntaina lährettiin sitten aamusta Elisan kanssa näyttelyyn.. Elisa esitti Mapen oikein hienosti, kiitos Elisalle. Koira osasi olla suht nätisti vaikka mamma olikin muualla, hieman piti nenän toimia josko nenukan avulla sitten ääipän jostain bongais.. Eka tuli ERI ja minä tuuletin, voi että olin tyytyväinen pari valjakkoon.. ERI kehässä sitten meni kans ihan nappiin.. Tuomari kätteli suoraan koirakot jotka ei jatka.. katsoi kaikki läpi ja kävi kattomassa jokaisen naaman.. Elisa ja Mape jatkoi silti, WUHUUU... Järjestyksessä he olivat kolmansia, ja mitäpä sitten kesken juoksun tapahtui..MAMMA, tuolla on mamma ja mape tulee pannasta läpi ja vauhtia tuli..kehästä tultiin äiteen luo.. Mutta tuomari osoitti paikaksi silti kolmos paikan eli nyt oli jo plakkarissa ERI3..
Menin sitten PN kehään itte Mapen kans.. Jälleen tuomari kattoi koirat ja kätteli.. laitoin suoraan nakit taskuun ja pyyhin käden, valmistauduin siis kättelemään, Mutta me jatkoimme...juostiin kierros ja edestakaisin ja sit taas tuli kättelyitten vuoro..
jälleen nakit toiseen käteen ja valmiuteen..Kappas..taaskaan meitä ei kätelty ja oltiin 4 vimosen joukossa.. WAU!!!! Mahti tunne.. Loppu tulos oli että PN4 ja vara-serti. Tuomari sanoi minulle että erittäin kaunis narttu mutta hieman reeniä vain.. Elisalle ISO KIITOS että esitti Mapen. Hymy (erittäin hianosti meni vaikka kokemus oliki +-0)
Seuraavan kerran mennään keskenään Mapenkans kehään, josko yhteisen kivan harrastuksen ansiosta me vaikka esiinnyttäis mallikelpoisesti.Silmänisku

Su iltana tehtiin ihan uutta ja Mapesta ilmeisesti omalla tavalla kivaa, nimittäin Miä ratsastin isolla pollella, Sulolla ja Mape juos mukana. Elisa oli meirän kans.. alku jännityksen jälkeen homma suju suht ok.. Mitä nyt hirnahtelu oli kammottavaa, piti pylly pystyssä haukkua ja jos jäi hevosten väliin ni sinkoiltiin joka suuntaan.. lenkin koho kohta.. Allu nosti sopivasti häntää kun Mape käveli takana..ja arvata saattoi mitä tuleman piti.. hätähän Mapelle tuli, katto ylös päin hyvin arvelevan näkösenä ja kun alko tavaraa tulelle ni kiirus tuli.. Katse oli just sellanen et IIIIIK, pommi tulee.. ja sit juostiin minkä jaloistaan pääs..Ei voinu kun nauraa..Nauru
Mutta hyvin meni vaikka Mapella ei moisesta kokemusta olekkaan.

Maanantaina tultiin sitte kotia..

-Heli-