Kevät toi uusia tuulia, hieman erillaista kun mitä suunnittelin mutta ei pahoja tuulia laisinkaan. Suunnitelmanihan oli jotta menen töihin vasta syksyllä, toisin kävi. . . Aloitin tarjoilijan ja myyjän hommat maaliskuun lopulla Osuuskauppa Suur-savolla. :) Työsopimuskin on pitempi kuin kolme kk, ei siis paha ollenkaan. Koira hommat toki hieman, eli paljon kärsii..mutta mahdollisuuksien mukaan touhutaan.

Mapen kanssa käytiin tokokisoissa pieksänmäellä, saaden AVO-luokasta 2-tulos. Oli meillä hauskaa, huh huh...Mape laitto ihan pelleks homman kun Mamma keksi rueta jännittämään.
Sen jäänityksen jos mistä näkee ni Mapesta... se lukee kun avointa kirjaa miuta...:I

Paikalla Makaaminen 10

Seuraaminen 6 -> päiväkävelyä, ei mistään kotosin.

Maahan meno seuraamisen yhteydessä  9

Luoksetulo 6 -> "tule" , mape kallistaa päätä, ilmeellä TÄH? mitä sanoit... sillon jo petti pokka ja tiesin jotta "tästä on hyvä jatkaa ;)

Seisominen seuraamisen yhteydessä  9

Nouto 7 -> kaks käskyä ja haukkulla ja revityksellä lähtö toisella käskyllä

Kauko-ohjaus 8  -> , kävi makaamaan lonkan päälle, joten ykösellä nosti pyllyn suoraan ja tokalla istumaan.

Estehyppy  0 -> Kolme käskyä...esteen nuuskinta, mammalle haukku ja hännän heilutus ja ja ja...

Kokonaisvaikutus  8

Lopputulos 142 pistettä

heh, olen tyytyväinen mutta en oo koskaan komennellu kisoissa kaksoiskäskyillä ja tuo "tule" ja se mapen TÄH? oli kyllä ihan mahtava..jopa minuu nauratti sillon :D

Savonlinnan kennelkerholaisia oli 6 muutakin siellä, kiva porukka !!!


Sitten kävimme näytelmissä lahden ryhmiksessä 1.5.

Martha oli AVO ERI 2 ja SA.

"   6v eritt. hyvän tyyp. mitta suht aavistuksen pitkähkö. Hyvä nartun pää. rodun omainen ilme. Hyvät korvat. Hyvä kaula, ylälinnja ja rungon vahvuus. Riittävä eturinta. Riittävät kulmaukset edestä, hyvin takaa. Sopiva luuston vahvuus. Liikkuu yhdensuunt. mutta löysästi edestä. Hyvä askelpituus. kaunis väritys, hyvä turkki. "

Alma oli JUN ERI 3 ja SA

"lähes vuoden ikäinen jun. narttu jolla hyvät mittasuhteet. Selkeä sukup. leima. Kaunis ilmeinen pää jossa kuonossa osa voisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvä kaula ja ylälinja. Vielä melko tyhjä eturinta. Hyvä runko. Pitkähkö luisu lantio. Tasap. kulmautunut. Hyvä luusto. Liikkuu ahtaasti takaa. Muista osin hyvin. Hyvä turkki mutta tan-väri voisi olla syvempi."elko tyhjä eturinta. Hyvä runko. Pitkähkö luisu lantio. Tasap. kulmautunut. Hyvä luusto. Liikkuu ahtaasti takaa. Muista osin hyvin. Hyvä turkki mutta tan-väri voisi olla syvempi."

Olen siis todella tyytyväinen päivän "saldoon". Tiina esitti Alman, ISO kiitos Tiinalle...se meni ihan nappiin vaikka hieman mietittiin jotta kuinkahan homma toimii..:) Hyvän mielen sain myös siitä että Alma on etes asteen Mamman tyttö <3 Vaikka kuinka on omatoiminen ja oman polun kulkia tuolla ja näyttää siltä ettei tarvitse miuta mihinkään, pärjää omillaankin :)

Leenalle Kiitos matkaseurasta... oli piristävää pitkästä aikaa !!!!

Tästä on hyvä jatkaa...nokka kohti uusia tuulia, niitä on jo suunniteltu... ; )

Aurinkoista toukokuuta kaikille, vaikka tänään ainakin täällä savonlinnassa tuli tunnin jos toisenkin lunta, mutta...kesää odotellessa !!!

- Heli ja Tyssit -

Lopuksi muutama kuva viellä...

1304363656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Almuskainen 10kk

1304363807_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Martuskainen 6v

1304363724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alma, ja kevät aurinko <3