Käytiin eilen tekee AVO:n liikkeitä reeni kentällä. Seuraamista en juuri ota koska on ollu toooosi hyvä kontakti viime aikoina, vain jäävissä olen seuraamisen ottanut. Maahan meno on varma liike, mutta seisomisen kans on otettu uusinta jos toinenkin toisinaan..siinä takkua se jokin..mm ennakoiva sivulle istuminen.

Kaukoissa meillä takkuaa istumaan nousu, neiti kun parantaa pyllyn asentoa käskyn saatuaan ja epäröi ylösnousussa jääden puoleen väliin istuma -asennossa..Muuten ihan ok.

Hypyssä ei ole muuta ongelmia ollu kuin että tahtoo hypätä niin sivuun että näyttää tuo takastulo melkoselle ekstriimille..;)

Noudossa ei oo ongelmia, tahkoamaan jos jään ni se tarjoo sitten eteen tuontia ekalla kerralla, toisella tulee suoraan sivulle ja kolmas menee yleensä siihen eteen ja sivulle puoleen väliin.. en tiiä mikä juttu son mutta ilmeisesti joku Mapen oma homma :) Onneks kisoissa tuodaan vain kerran se kapula mammalle ;)

Luoksetulossa pysähdytään kyllä, jokunen askel sieltä tulee, mutta..

Lauantain kisaan lähdetään hauskaa pitämään, tehdään suoritukset tyylillä, taitoa ei niinkään taata..:D

Mapen tosikko reenit loppui sitten Sussun kans agiliitoon ja voi jumbe että oli mammalla oman koiran kustannuksella kivaa.. Kuvia laitan kun Leenalta niitä saa :)
Vielä enempi jos koira olis käyny kierroksilla ni ois voinu mennä jo överiks..mitä nyt Sussun korvia purtiin, louskutettiin sille joka käänteessä ja hypittiin ihan just niin tyylillä kun mitä vaan voi yli aktiiviselta hoffilta oottaa..:D :D
Vien toisenkin kerran koiran Sussulle mielen virkistys reeneihin.. *tiedoks Sussu* :)

Mutta kuvia ja kisa raportteja tulossa viikonloppuna..:)

-Heli-